Roos aan de Zarzuela |
Vandaag hadden we niet veel energie; stram opgestaan; lekker opgewarmd in de zon; plannen gemaakt voor onze keukendienst en vervolgens boodschappen gedaan. Roos heeft "Zarzuela" gemaakt, een visgerecht met een keur aan ingrediënten; was eigenlijk voor morgen bedoeld maar we hebben er uiteindelijk vanavond van gegeten en het was heerlijk! Complimenten voor de kok.
Voorafgaande heb ik een "fantasie in uit en vlees" gemaakt, oftewel een soort haché van rundvlees dat we al eerder hadden ingeslagen. Halverwege is Roos begonnen met de bereiding van de Zazuela en dat ging zo snel en rook zo lekker dat we het maar direct hebben geprobeerd; de zarzuela is zo veel geworden dat we er morgen opnieuw van kunnen eten; mijn fantasie in ui en vlees staat in de koelkast te wachten.
We liepen door de supermarkt en waren echt onder de indruk van wat er hier allemaal aan verse waar te koop is. Vooral op het gebied van vers vlees; konijn, pluma om maar wat te noemen; dat wordt dagelijks feesteten en naar ik inmiddels wel zeker weet; geen resto's.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten