12 september 2022

Beetje van streek

 Vannacht heb ik zo onrustig geslapen dat ik er regelmatig uit moest en niet om te plassen maar gewoon omdat ik het niet uithield tussen de klamme lappen; ik was buitengewoon onrustig en het voelde gewoon als een nachtmerrie. Ik besloot dan ook, gezien alle drukte van deze week om het geplande werken in de Eilandspolder voor aanstaande donderdag maar af te zeggen. Gisteren kreeg ik een mailtje van Ab met het verzoek om vóór dinsdag op te geven of je van plan bent om te komen, vandaar.
Maar natuurlijk moest er wel gewandeld worden. Ik besloot om eens bus 59, de bus van Zeist naar Hilversum, via Lage Vuursche te gaan exploreren. Hij rijdt door het gebied waar ik tegenwoordig veel wandel van Bilthoven, Albert Cuyplaan naar Baarn; met bus 59 kan ik wellicht eens ergens anders beginnen. Dus even uitgezocht hoe ik met de trein naar Den Dolder en dan verder bus 59 richting Lage Vuursche. Zo gezegd, zo gedaan en 1 halte voor Lage Vuursche uitgestapt. Onderweg had ik al gezien dat mijn wandelroute inderdaad doorsneden werd door de busroute; het hek van Vijverhof werd gepasseerd.
Ik had de route van de bus opgenomen met Komoot zodat ik naderhand kon analyseren waar ik eventueel anders zou kunnen beginnen. Nu liep ik door de Lage Vuursche en rond Drakenstein en uiteindelijk gewoon door naar Baarn via de Stulp. Daar kwam ik nog iemand tegen die duidelijk de weg niet precies wist; ik kon haar helpen en wees haar de weg.
Thuis gekomen heb ik de route van de bus geanalyseerd en besloten om morgen uit te stappen bij de halte Prins Hendrikoord.

Geen opmerkingen: