09 maart 2017

De kleine Bram weer op bezoek

Vader en zoon bij mij op de bank
Vandaag was kleinzoon Bram weer bij ons op bezoek. Voor de gelegenheid had hij zijn vader Pieter meegenomen; altijd handig als je pas een dik half jaar oud bent!
Om half een stond ik op de bushalte en ja hoor daar kwam Pieter met de kleine Bram onder zijn jas uit de bus. Een kinderwagen/buggy voor de bagage. Kleine Bram moest diret aan de maaltijd; moedermelk opgewarmd en uit een flesje opgelurkt; het smaakte hem best. Daarna gingen wij volwassenen aan de lunch terwijl de kleine baas zich op de grond, op een paar handdoeken vermaakte met een vilten boekje; actief ventje.
Na de lunch gingen we met z'n viertjes aan de wandel in het Houdringhe bos. Pieter zette er flink de sokken in; had duidelijk zin om de benen even flink te strekken. Bram keek zijn ogen uit en had het ook naar zijn zin. Zo tegen een uur of vier waren we weer terug op de flat; meneer moest weer een flesje voor de broodnodige energie, want energiek is hij; vol aandacht; alles proberend vast te pakken en in zijn mond te steken. Hij zat nog even lekker bij zijn vader en later ook bij mij en bij Roos. Heerlijk zo'n kleintje op schoot.
En toen was het feest weer over; Rond vijf uur stonden we weer op de bushalte en daar vertrokken ze weer. Was een heel genoeglijke middag.

Geen opmerkingen: