28 mei 2015

Konsjko komt tot ontwikkeling

Roos heeft het naar haar zin op vakantie
Ook vandaag wilden we in Konsjko (of hoe het heten mag) gaan eten bij ons nieuw ontdekte terrasje. We liepen daarbij echter ook een andere nieuwe negotie tegen het lijf. Een jonge knul was bezig in een huis met een bord waarop stond dat je hier kamers c.q. apartementen kon huren. We werden uitgenodigd om mee te lopen en we kregen een hele rondleiding. Het getuigt van ondernemingszin dat hier wordt geïnvesteerd in de toeristenindustrie. Macedonië is een heel aantrekkelijk land en zeker dit Galicicapark is voor de eco-toerist bijzonder genoeglijk; wij zijn er nu voor de derde, en zeker niet de laatste keer.
We gingen eten bij het terrasje en werden weer hartelijk ontvangen door (schoon)moeder Kadivka en Irena. Er kwam nog een drietal Macedoniërs en een stel Hollanders; het tentje loopt dus nu al best goed! Ik heb een flink stuk schapenkaas gekocht om mee naar huis te nemen.
We hebben er weer lekker gegeten en moeizaam van de volle pens liep ik (Roos had zich ingehouden) weer terug naar het hotel. De vakantie zat er eigenlijk wel op nu.

Geen opmerkingen: