05 mei 2015

Klauwierenlaantje op Lesbos

Het zwembad van hotel Pasiphae; een absolute aanrader
op Lesbos. Kijk maar eens bij Arke
Vandaag weer eens naar mijn favoriete eiland, Lesbos. We hebben een hele vlotte reis gehad. Eerst heerlijk geslapen van 20.00 uur tot 2.30 uur; ik had de wekker niet eens nodig en werd vanzelf redelijk uitgerust wakker. Gedouchet en naar Roos gewandeld; het hoosde van de regen middenin de nacht. Met de Schipholtaxi die exact op tijd aan kwam reden we om 3.45 uur naar Schiphol; meteen door naar de balie van Arke. Een ongelooflijke hoeveelheid mensen, maar het liep vlot, zo vlot dat we te vroeg konden vertrekken met als gevolg dat we een half uur vroeger dan schedule aankwamen op het vliegveld van Mytilini. Een fijn weerzien. Ik was er ongeveer vier weken geleden nog vertrokken na de orchideeënreis met Ab en Dick vD.
Roos had minder goed geslapen en was redelijk uitgevloerd; na een eerste wandeling naar het dorp Skala Kalloni en een eerste verkenning moest ze echt nodig even uitrusten terwijl ik naar het zwembad ging om wat te zonnen en te relaxen. Overigens viel ik aan het zwembad ook telkens even in slaap; was toch wel moe.
Herman en Ruud met de vogelgroep; wat hebben we vandaag
aan vogels gezien.
'sAvonds gegeten bij het family restaurant. Toen we terug kwamen zat de SNP groep te eten en begroette ik Herman en Ruud die ik kende van vorig jaar en het jaar daarvoor. Leuk om hen weer te zien. Ik vroeg of ik de volgende morgen mee zou mogen rijden met de ochtendexcursie; dat wilde ik graag weer een keer meemaken. En dat kon; "we gaan naar het klauwierenlaantje", aldus Herman. We rolden vroeg in bed.

Geen opmerkingen: