Pruttel de pruttel lekker in de olie bij 180 graden 4 minuten |
Maar als man alleen met een tweetal vriezers vol en een moestuin met groenten die geoogst en op moeten was het er nog niet van gekomen om ze te frituren; ik had er vier en die lagen me aan te staren vanuit de bovenste lade van de "grote vriezer". Maar zaterdagavond is het er van gekomen. Na het grote fiasco van de volkomen vleesloze kroketten van Bram Ladage op station Utrecht CS moest ik toch echt de vanCharles kroketten proeven.
Mooie ragoutvulling met veel vlees |
Van mij had de smaak nog iets zouter gemogen en zou ik een druppeltje Worchestersaus en/of wat citroensap aan de ragout hebben toegevoegd, maar dat is een kwestie van smaak. Ben blij dat ik deze producent heb leren kennen en dat ik deze kroketten kan betrekken via Boom en Bosch. Hoef ik niet helemaal naar Loenersloot.
's-Avonds heeft Roos bij me gegeten en hebben we samen de laatste twee soldaar gemaakt, deze keer met mosterd, helemaal goed. Binnenkort maar weer vier nieuwe kopen.
84,1
20 km
Geen opmerkingen:
Een reactie posten