13 december 2014

Gijs is alweer vier jaar oud

Wat vliegt de tijd. Vandaag naar de verjaardag van kleinzoon Gijs geweest; alweer zijn vierde! Slingers, taart, kleinkindertjes helemaal blij dat Roos ook mee was gekomen. Gezellig op de bank knuffelen en boerenpaard natuurlijk. Evi begint ook al te praten en is een lieverdje. Nummer drie is ook duidelijk manifest; Arja krijgt alweer een stevige "toeter" zoals dat genoemd wordt.
Om 12.00 uur werden we toch wel geacht weer afscheid te nemen en gingen op zoek naar de toko in den Haag die tot de beste vijf van NL zou behoren: Si Pentje in de Merkusstraat. Uiteindelijk hebben we het gevonden dankzij een meneer met zo'n ielepieleapparaatje. Je kunt die apparaatjes gewoon toespreken; spraakherkenning is geweldig ontwikkeld en het apparaat wijst je de weg. En zo zaten we dan weer heerlijk in de volgende toko, na Voorburg nu deze. Gezellige meneer die ons graag eea vertelde over de Indonesische archipel en over de verschillende keukens aldaar. Het belang van de smaken herkende ik.
Wat we niet op konden hebben we mee naar huis genomen voor de volgende dag. Nu op naar de volgende toko. Zal wel Groningen worden en anders Amstelveen of Hoofddorp. Maar ja, wat heb je nou in Hoofddorp te zoeken; die zal wel worden overgeslagen vrees ik.

Geen opmerkingen: