13 juli 2011

DSK gerehabiliteerd

Aanvankelijk geloofde ik niet zo in het verhaal rond DSK, hoe deze "grote man" zich te buiten was gegaan aan sexuele perversie door een hem onbekende dame aan te randen. Ik kon me dat gewoon niet voorstellen; zoiets doe je toch gewoon niet wanneer je een dergelijke hoge positie bekleedt?! Echter, mijn vriend Peter C. was ervan overtuigd dat het verhaal wel klopte. Ik ben dan ook erg opgelucht nu DSK wordt vrijgesproken, Peter ook trouwens. Niet omdat ik dan alsnog gelijk krijg maar vooral omdat mijn gevoel dat dit soort mensen zich niet aan dit soort zaken te buiten gaat bevestigd lijkt te worden. Aan de andere kant zal deze zaak ook veel walging oproepen in het kader van de afpersbaarheid van mannen en de geloofwaardigheid van vrouwen in onderhavige gevallen, BAH!
Overigens is er in het verloop van het proces rond DSK wel een beerput geopend over de gang van zaken binnen het Franse openbare leven; in de politiek ben je gewoon niet veilig als vrouw; je kunt geen rok dragen als je niet gediend bent van ruwe opmerkingen. Dat is toch te gek voor woorden. Mannen en vrouwen moeten toch op een normale wijze met elkaar om kunnen gaan. We zijn toch geen insecten.
Ik beschouw dit Bloggie als een welkome rectificatie van mijn eerdere Blog over dit onderwerp onder de titel "Het liefdesleven van een insect".

Geen opmerkingen: