04 maart 2024

Naar Gulpen

 En dan de laatste wandeletappe naar Gulpen. We kwamen opnieuw langs het rode huisje en kwamen ondanks dat ik hier zo vaak heb gewandeld toch weer op mij onbekende stukken. Het is wel heel plezierig dat Roos zo bedreven is met Komoot want zij bereidt telkens weer tracks met nieuwe stukken erin. Dat lukt mij niet en gemakshalve loop ik vaak de stukken die Komoot standaard maakt, niet slecht overigens hoor, maar wel steeds de zelfde trajecten. Maar Roos doet het graag en ook wanneer ik ergens in m'n uppie ga wandelen is zij graag bereid om een track van de gewenst lengte te construeren.
We waren eigenlijk best weer een tijdje onderweg en genoten voor de vierde dag op rij van het prachtige weer in dit mooie landschap. Uiteindelijk natuurlijk Gulpen dat tot mijn verbazing over een galerij beschikte, die had ik in al die jaren nog niet eerder betreden ha ha. Kon de spanning nauwelijks aan. En daar was het busstation met even later bus 350 naar Maastricht die keurig aansloot op de Intercity. In de trein heb ik heerlijk wat zitten dutten terwijl Roos aan het lezen was en ook af en toe de ogen even sloot. In Utrecht nam Roos de bus en ik ging naar m'n fiets op het station. 
Thuis gekomen heb ik een bonenschotel gemaakt met de ingrediënten die ik in huis had met griesmeelpap als toetje. Vroeg naar bed en geslapen als rozen.

Geen opmerkingen: