04 april 2014

Van Stroe naar Appel

Prachtige waterpartij in de buurt van Appel
Een beetje down gingen we op weg; trein van 6.30 naar Putten en dan met bus 107 verder naar Stroe; de plek waar ik een vorige keer aangekomen was vanuit Hoenderloo; het Marskramerpad. Roos had de consequentie genomen van mijn sterke getaand plezier in het competitiebridge en aangegeven dat ik mocht stoppen; nu ook bij onze "nieuwe club" Dombridge. Ook daar ga ik dus officieel opzeggen. Toch wel raar want het is iets dat je toch wel heel sterk samen doet, net als wandelen. En dat viel niks tegen; wel de temperatuur; het was veel kouder dan we hadden gedacht en het miezerde zelfs een ielepiele klein beetje. Roos trok haar maillot aan.
Maar de route over de Veluwe was prachtig; een stuk dat we geen van beiden ooit hadden gelopen; langs waterpartijen, langs mooie stukken open heide zoals deze hoort te zijn; niet overal vergrast met pijpestro.
Uiteindelijk kwamen we aan in de wereldplaats Appel alwaar we een bus konden nemen. Deze ging niet erg vaak, maar gelukkig binnen 20 minuten nadat we waren gearriveerd; de bus van Ede -Wageningen naar Nijkerk.
De blog van Roos over deze wandeling heeft mooie foto's.

Geen opmerkingen: