26 november 2022

Mooie tegels!

 

Fraaie tegels

Gisteren had ik al gezinspeeld op de gedachte om bij Hugo en Marjorie op bezoek te gaan om het resultaat van hun verbouwing te kunnen bewonderen. Zij hebben de badkamer ingrijpend laten veranderen maar tevens betegeling aangebracht in de gang en nieuwe tegels in de keuken. Maar vandaag hebben we dit ten uitvoer kunnen brengen, kwam ook beter uit want ze waren vandaag nog bezig om het laatste stof te verwijderen. 
Wandelaars als we toch zijn liepen we vandaag met dat mooie herfstweer eerst naar Utrecht CS via de aanloop achter de Utrechtseweg en een stuk door de binnenstad. Vlakbij het station voelde ik me echt zo'n ouwe lul die zich geen raad weet met al dat drukke verkeer, fietsen van alle kanten. En dan dat krankzinnig drukke Hoog Catharijne; dit is toch ook niet meer de biotoop van onze soort. Ik krijg daar altijd vluchtneiging. Nu hoefden we er ook niet zo gek lang te zijn, slechts de doorloop naar de trein en twee stationnetjes verder naar Lunetten waar we exact op de afgesproken tijd aankwamen. En direct viel ik over de pracht van de nieuwe tegels, dit was echt alle inspanning waard geweest. Mooi design en perfect gelegd in gang en keuken. De badkamer was helemaal pico bello en ook goed voor Marjorie ingericht met stoeltjes en een brede deur. Goed voor elkaar.
Hugo had ons al "wat te eten" beloofd en dat bleken croissantjes met fantasievulling te zijn, smaakte ons best. We namen afscheid van Hugo en Marjorie en op Utrecht CS van elkaar. Was een gezellige dag geweest!

Geen opmerkingen: