20 februari 2017

De halfjaardag van mijn kleinzoon

De kleine Bram is alweer een half jaar oud vandaag; hiep hiep hoera. Voordat ik de deur uitging om te gaan wandelen met Cyria in de Schoorlse duinen had ik een felicitatie via e-mail aan ouders en kind gestuurd en ze vonden het leuk dat ik eraan gedacht had. Uiteraard hadden ze er zelf ook bij stilgestaan. Ik vroeg en passant ook om weer een foto van de halfjarige en dan is die moderne techniek toch wel verdraaid handig hoor.
Lekker gewandeld in de Schoorlse duinen waar overigens geen vogel is te bekennen. De eentonige beplanting met niet-inheemse dennen draagt daar zorg voor; het is een dooie boel daar in de duinen. Geen specht zelfs te horen?! Wel lekker gewandeld en gekletst natuurlijk terwijl hondje Luca door het struweel liep te struinen.
Hugo SMSte nog onderweg; hij was snipverkouden en vroeg of de ontmoeting die we vanavond hadden gepland op station Utrecht CS voor overdracht van een vouche om lekker te gaan eten in Brussel wat eerder kon. Dat kon zo bleek want Cyria en ik hadden de groene route door de duinen - toch 15 km - in drie uurtjes afgelegd. Ruim, zelfs zeer ruim op tijd zat ik op Utrecht CS op Hugo te wachten. En daar kwam hij aangesnift met de bon. Dankjewel jongens!

Geen opmerkingen: