27 februari 2024

Intercollegiaal overleg

 

Twee oudere heren in conclaaf

Binnen het platform van en voor KI donoren, PRIAMOS vullen Jim en ik samen een  bepaalde portefeuille en daar wilde ik wel eens over afstemmen, dan gaat mijn voorkeur uit naar een gezamenlijke wandeling in mooi weer in een bosachtige omgeving. Ik had even afgestemd met onze lokale weer bepaler, het KNMI en de weerman van dienst garandeerde dat het vandaag prachtig wandelweer zou zijn (har har) en zo ontmoetten Jim en ik elkaar even over 10 uur op station den Haag CS en gingen op weg naar het Haagse bos, de achtertuin van Jim en dat hij dan ook als zijn broekzak kent. Gezellig lopen kouten en even bij het paleis Noordeinde kunnen constateren dat "onze vorst" thuis was. Natuurlijk bespraken we ons portefeuille onderwerp aan de hand van een aantal casus, we bleken het over de inhoudelijkheid volkomen eens te zijn, geen speld tussen te krijgen. Dat betekent dat beleidsmatige afstemming zonder problemen zal verlopen. 
En verder bespraken we persoonlijke ervaringen, natuurlijk aangaande onze (donor)kinderen maar ook andere zaken waaruit bleek dat we wel op meer gebieden overeen stemden zoals dat we in onze jonge jaren gek op lezen waren. Kortom was een buitengewoon plezierig overleg geweest en we namen dan ook met een "gaan we vaker doen" afscheid op het station, waar de intercity naar Utrecht precies voor m'n neus weg reed, dat was geen probleem want een kwartier later ging de volgende. 
Na aankomst op station Bilthoven nog even langs de zuivelboerderij om melk en boter in te slaan, het is niet te geloven hoe veel boter ik gebruik in mijn eenpersoons huishouden. 's-Avonds nog een uurtje met Roos gebridged op stepbridge, de computer site van de Bridge Bond. Ik krijg steeds meer plezier in het spelletje tot mijn eigen verbazing. Het wandelen kost me helaas steeds meer moeite en misschien wordt dat wel gecompenseerd door mijn plezier in het bridgen.

Geen opmerkingen: