25 februari 2024

Allemaal spannende zaken

 Vanmiddag kwamen Douwe en Ana op bezoek, ze moesten nog wat hier in de buurt doen en combineerden dat met een gezellig bezoek aan ons. Ik had gisteren al de voorbereidingen voor de maaltijd gedaan, rekening houdend met het favoriete eten van Douwe, zonder harde stukjes, de bekende macaroni schotel met gehakt en spinazie. Verder had ik vanmorgen een appeltaartje gebakken eigenlijk speciaal voor Roos, die is daar zo gek op.
Werd een gezellig middag en avond waar ik helaas geen foto van heb. Zij vertelden uitgebreid over hun laatste bezoek aan Braziliƫ waar ze hun bruiloft nog even dunnetjes hebben over gedaan en natuurlijk over de plannen met hun nieuwe huis in Gouda waarvan zij binnenkort de overdracht gaan tekenen.
Koffie en thee met appeltaart, een hoop gepraat en toen gingen we aan tafel, smaakte iedereen prima, ik maakte nog de bekende vla als toetje, schoven we allemaal lekker naar binnen, nog even napraten met koffie en toen was het weer tijd voor gaan volgens het oude gezegde: "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan is nu gekomen", en daar gingen ze weer, was een genoeglijke dag geweest. De enorme bult afwas is voor morgen. 

Geen opmerkingen: