19 maart 2020

Rondje Wijhe

Zo is het maar net!
Met mijn ongedurig karakter valt het me helemaal niet makkelijk om met de huidige situatie om te gaan. Onze premier heeft erop aangedrongen om op elkaar te letten en dat doen Roos en ik ook waarbij je natuurlijk beiden een stuk autonomie in moet leveren en dat vind ik best moeilijk. Ondanks dat we al zo lang met elkaar omgaan vind ik het lastig en dat komt niet door Roos hoor, maar puur door mijn karakter. Ik ben de laatste 12 jaar zo volstrekt gewend om - met name in de keuken -  de scepter te zwaaien ha ha en nu moet ik me beperken tot de pollepel. Ach, ik moet ook wel een beetje om mezelf lachen hoor.
Eerst samen een pakje ophalen; was bezorgd bij een leuke manufacturen winkel hier in Wijhe. Roos had allerlei fitness attributen besteld zodat ze hier in de "blauwe kamer" zelf Pilates kan doen. Ze is er niet in geslaagd om hier in de buurt Pilates lessen te vinden die aan haar kwaliteitseisen voldoen; ze is het ook zo goed gewend bij Debbie in Sportcity Bilthoven. Ik weet daarvan mee te praten, uitstekende training! Maar ook dat is heden gesloten.
Bruggetje over de Soestwetering
Daarna ging ik even naar Albert Heijn voor wat dingetjes als sambal dat, aldus degene die me hielp met vinden, "niet was uitverkocht". Het is inderdaad bizar om al die lege schappen te zien, zelfs hier in Wijhe.
En natuurlijk heb ik in de middag een lekkere wandeling gemaakt op geleide van Komoot. Ik vond aansluiting op een NS wandeling, tegenwoordig OV-stapper genoemd; liep door een rustig en stil coulissenlandschap. Ik genoot er echt van en appte dat ook uitgebreid aan Roos. Viel me niks tegen. Na een 10 km weer terug en lekker aan de thee.

Geen opmerkingen: