09 augustus 2019

Op naar Epe

We hadden weer een bridgeweekend gepland; deze keer met Boon-a-Part in Fletcher hotel Epe. AAnvankelijk was ons mooi weer voorspeld, maar de weergoden hadden voor vandaag iets anders in petto; toen we aankwamen in Apeldoorn regende het pijpenstelen. De busverbinding met Epe is perfect; een snelbus doet er iets meer dan een half uur over. We stopten bij de halte "Politiebureau" en daar deed ik pas mijn regenjas aan en vouwde de paraplu open; was hard nodig want het regende nog steeds hard. Ik mopperde: "als we dat hadden geweten waren we niet gegaan", maar daar zou ik van terugkomen. Roos wist feilloos een mooie route te vinden naar het Fletcher hotel waar ons bridgeweekend zou plaats vinden; van de omgeving wisten we feitelijk niets maar ook dat zou veranderen; de Renderklippen werden aangekondigd en verder liep het Maarten van Rossumpad hier overheen. Direct bij het hotel zagen we de rood/witte markering van dit pad en direct zagen we al het richtingbord voor de Renderklippen.
Twee of drie jaar geleden hebben we het Maarten van Rossumpad gelopen, dus moeten we hier al eens langs zijn gekomen; wisten we ons niet meer zo precies te herinneren.
We maakten kennis met de medebridgers; de leiding, Hans en Edith van Bruggen kenden we nog van het bridgeweekend in Rijssen in mei van dit jaar.
's-Avonds gingen we er lekker tegenaan en werden tweede van 16 paren; niet mis dus. Zou wel onze hoogste plaatsing blijven.

Geen opmerkingen: