05 augustus 2019

Een engelse versie

Niet alleen Mollo, het bridge leerboek houdt mijn leesbehoefte gaande, maar ook - al voor de tweede keer - de fantastisch geschreven biografie van Alexander von Humboldt, de grote geleerde en ontdekkingsreiziger. Hij heeft vooral veel indruk gemaakt met zijn metingen en beschrijvingen van Zuid Amerika in de koloniale tijd. Hij heeft destijds Zuid Amerika in Europa het aanzien gegeven dat dit continent verdient.
Al lezende bedacht ik mij dat ik Marjorie, vanwege haar Braziliaanse wortels een exemplaar wilde geven van dit fantastische boek. Hoewel Bol.com aangaf dat het nog de zelfde adag bezorgd kon worden werd het toch dinsdag. Nou ja, ze zit de komende tijd toch nog aan huis gebonden, dan ga ik nog wel een keer bij haar op de koffie.
Vorige week hadden we elkaar uitvoerig gesproken over de telefoon en had ze aangegeven dat ze graag zelf pasta had willen leren maken: "jij krijgt van mij een pasta machientje", had ik toen beloofd en dat had ik dus sowieso om haar morgen een kadootje te geven als we haar op zouden komen halen voor het ziekenhuis bezoek.

Geen opmerkingen: