03 augustus 2019

Nog onder de indruk en Mollo!

Inmiddels waren rug en achterwerk wel weer bijgekomen van "Spanga" en deelden we thuis via Facebook ons enthousiasme over de uitvoering van de twe opera's luid en duidelijk. Francis reageerde dat ze het zo lief vond dat we de moeite hadden genomen om te komen luisteren en kijken. Het was ook wel een heel bijzondere gebeurtenis ook voor ons die toch wel zeer regelmatig naar de opera gaan. We zijn ook wel eens speciaal om Francis te zien optreden naar Osnabrück geweest, maar deze keer was het toch vooral locatie en "roem" die ons naar de metropool Spanga hadden getrokken.
Inmiddels heb ik de NLse versie van Mollo binnen, het leerboek voor bridgers die hun speltechniek willen verbeteren. Daar ben ik direct in aan het studeren gegaan. 's-Middags hebben we een uurtje gebridged en ik paste de theorie van Mollo uit de eerste drie hoofdstukken direct met enig succes toe. Stimuleert me om meer te gaan studeren.
Na het eten wandelden een beetje en dronken ons - inmiddels traditionele - kleine glaasje wijn met een stukje kaas in de tuin. Een rustige dag al met al.

Geen opmerkingen: