31 augustus 2019

Liep een beetje anders

Roos heeft binnen Bol.com haar eigen tweedehandsboekwinkeltje en daar had ze weer eens een boek verkocht en wel aan iemand in Leerdam. Ze had als voorstel om het boek weg te brengen en dan daar een wandeling te maken over een klompenpad; leuk voorstel, maar het zou nogal anders verlopen.
Naar bleek reed de stoptrein naar Geldermalsen niet vanwege "geplande werkzaamheden", de NS bus reed wel. Maar verder moest je van Geldermalsen naar Leerdam ook met een bus en dat duurde allemaal bij elkaar onbehoorlijk lang. Een directe lijnbus naar Leerdam was zojuist vertrokken. Ik haakte af. Had ook nog een afspraak dat ik iets bij Hugo thuis zou brengen en de trein naar Lunetten bleek ook niet te rijden, maar dat is vanuit Utrecht CS goed te wandelen.
Beetje ongezellig scheidden onze wegen; Roos ging met de volgende lijnbus naar Leerdam en ik ging naar Lunetten en na nog even lekker piano gespeeld te hebben bij Hugo en Marjorie thuis liep ik naar m'n flatje. Daar viel ik al lezende toch even een uurtje in slaap?! Was kennelijk meer moe dan ik dacht.

Geen opmerkingen: