12 augustus 2019

En weer terug

Was niet de bedoeling, maar we ontmoetten onze
Dokkumer vrienden onverwacht boven
Roos wilde per se nog een keer die mooie heide bekijken; goed idee. We maakten een rondje over de Renderklippen en liepen uiteindelijk door naar het dorp Epe. Opnieuw werd duidelijk wat een ontzettend rijk dorp dit is; jet hebt niet eens door waar het centrum kan liggen; het is een agglomeraat van vrijstaande villa's, alle even fraai.  Merkwaardig genoeg konden we aan geen van de passerende Epenaren een groet of zelfs maar een vriendelijk knikje ontlokken; kennelijk straalden wij uit dat we niet van het juiste geloof waren.
De bushalte vonden we op geleide van - hoe kan het anders - Komoot, het onvolprezen wegwijsprogramma op de SmartPhone. We hoefden slechts 12 minuten te wachten op de snelbus die ons in no-time naar Zwolle bracht. Met IC en bus 77 waren we weer op tijd thuis. Nog even bij de groenteman een krop sla, 2 tomaten en een zak pruimen gekocht; ik kon nog net voor de onweersbui de flat bereiken.
Geen schapenstront maar hondenstront.
De mestkevers vinden het opperbest!
Lekker sla gegeten en vervolgens een appeltaartje gebakken en definitief met Jessy afgesproken voor onze wandeling in Meijendel voor morgen. Verheugen we ons op. Alvast een appeltaartje gebakken; morgen koffie mee en mocht het weer al te slecht worden dan vragen we Tom Poes om een list te verzinnen. 

Geen opmerkingen: