30 juli 2019

Naar Debbie

Dinsdagmorgen is iedere week de groepsles Pilates van Debbie. De laatste weken heb ik een paar keer meegedaan met Pilates op de woensdagavond, maar nu wilde ik ook wel eens op de dinsdagmorgen. Naar mijn verwachting zou Roos er ook zijn, maar ze verscheen niet; ze stond ook niet op de lijst van Debbie. Daarentgen was ze aldus zeggen gisteravond wel geweest maar toen ging het niet zo lekker. Ik was een beetje ongerust; ze is nog herstellende van die merkwaardige duizeligheidsaanval van ruim een week geleden, maar het gaat eigenlijk heel redelijk met haar. Na af loop ging ik dan ook even langs; ze deed inderdaad kalmpjes aan, maar dat mag ook wel; we worden een daggie ouder en gisteren hebben we ook een stevig stuk gelopen al met al.
In de loop van de middag ging ik nog even aan de wandel en voelde best dat ik bij de Pilatesles stevig te pakken was genomen; ik voelde me best wat moe toen ik weer op de flat zat. Volgens Hisso was het vandaag wel zo'n beetje voorlopig de laatste dag met 30 graden; dat voel je hoor.
Roos wilde nog even een ommetje maken en daar heb ik aan voldaan; heerlijk uitzicht over het korenveld bij ons bos, gezeten op een bankje zoals het twee jongere ouderen betaamt.  

Geen opmerkingen: