06 juli 2019

Dan toch maar rozijnen/notenbrood bakken

Ik kan soms zo in dubio staan wat ik wel zal gaan doen; dat heb ik deze week al een aantal dagen. Natuurlijk mede vanwege de spannende gebeurtenis die ons volgende week te wachten staat maar ook door de akelige rugpijn die Roos sinds maandag kwelt; dan laat ik haar toch liever niet in de steek.
Maar sinds gisteravond gaat het eigenlijk best goed met haar rug; daarom begon ik alweer aan allerlei mogelijkheden tot daginvulling van vandaag te denken zoals vroeg naar Klarenbeek en richting Wilp om kersen en wild in te gaan slaan, maar ook gewoon lekker naar de fitness. Ook wilde ik rozijnen/notenbrood gaan bakken omdat ik volgende week met Frans ga wandelen en binnenkort ook weer een dag naar Dick hoop te gaan. Verder komen Martijn en Margot als ze gelegenheid hebben deze kant op of gaan we hen elders ontmoeten.
Maar het Lot gaf duidelijkheid. Roos werd hedenmorgen plotseling overvallen door een akelige aanval van duizeligheid; haar rugpijn was kennelijk nog niet genoeg, nu ook nog een zodanige aanval dat ze er helemaal paniekerig van werd. Ik stond in de keuken en zag haar tot mijn schrik in de gang op haar knieƫn proberen het bed te bereiken; ze had gewoon geen energie om mij te roepen. Natuurlijk hielp ik haar in bed; ze wilde beslist dat ik - net als wat zij zojuist gedaan had - internet consulteren op draaiduizeligheid. Zij was daar duidelijk meer over in paniek dan ik. Maar door de enorme draaierigheid moest ze braken; geen koorts, maar zo te voelen een lage bloeddruk met normale hartslag en zweterig. Ze had het koud.
Ik ben dus toch maar aan het brood bakken geslagen; had eigenlijk niet genoeg melk meer in huis, maar dat komt vast goed. Afwachten maar even.
Gelukkig herstelde ze heel behoorlijk gedurende de dag.

Geen opmerkingen: