14 december 2013

Gewoon wat rustiger aan doen!

Die uitslover ben ik, aldus Ab
De laatste keer dat ik riet had geruimd in het kader van het natuurbeheer was ik zo verschrikkelijk moe, om niet te zeggen uitgeput, dat ik er twee dagen beroerd van ben geweest. Na het werken kon ik alleen maar gapen en eenmaal thuis alleen maar uitrusten in bed. Eerlijk gezegd was de lol er wel een beetje van af. Maar vandaag heb ik me desondanks vermand en ben weer aan de slag gegaan met de werkgroep Kwadijkse Vlot. Ab had me op het hart gedrukt om gewoon tussendoor af en toe even rustig aan te doen en dat heb ik me ter harte genomen.
Ik heb al een paar dagen thuis geen internet dus ik had dan ook niet naar het weerbericht gekeken. Eenmaal in de trein kreeg ik een SMS-je van Joke. Ze vroeg zich af of ik wel genoeg regenkleding bij me had want het zou vreselijk nat weer worden. Ik had alleen maar een plu. Nou ja, zal wel zien dacht ik. Bij het Amstelstation stond Adriaan me al op te wachten; er zaten al vier man in de auto. Het was dus maar goed dat Roos thuis was gebleven want we hadden er niet allemaal in gekund; zou ik er wel de schurft in hebben gehad overigens!

Maar het was prachtig weer; ik heb weer heerlijk gewerkt en inderdaad rustiger aan gedaan dan anders en ik zit hier nu welgemoed dit Bloggie te schrijven.

Geen opmerkingen: