01 maart 2019

Opa Eef bellen

Een onsie van Bram en mij in de tuin
Vanmorgen al vroeg vond ik een eppie van dochter Joke; Bram ging opa Eef bellen met zijn eigen auto-telefoon. Nu was ik toch al half en half van plan om 's-middags naar Gouda te gaan om dochter en kleinkinderen te zien, maar kennelijk was de wens beiderzijds aanwezig. Bram en ik kunnen het best vinden.
Maar eerst naar de markt om volkorenmeel in te slaan bij de Reformkraam. Daarna koffie bij Roos gedronken en groenten op de Hessenweg. Uiteindelijk was ik pas tegen 13.00 uur bij Joke en Bram; Ronja lag in bed. Geluncht bij Joke en met Bram in de tuin gespeeld.
Het hele spul bij elkaar. Ronja achter haar
rollator om te leren lopen.
Ronja kwam uit bed en na haar boterhammetje kreeg ik een demonstratie hoe goed ze al achter haar rollator kan lopen; kostelijk zo'n enthousiast kleintje aan de loop.
Toen ik op station Bilthoven landde ben ik naar de nieuwe zaak van de Lidl gegaan; is wel even wennen; enorme karren en geen rolmanden meer; je kunt met die grote karren je kont niet meer keren en zeker niet bij de kassa's. Nou ja, nieuwigheid zal ik maar zeggen; wel handig zo'n Lidl vlak bij het station.
Van alle ingekochte spullen heb ik een linzen schotel gemaakt; heerlijk om weer in m'n eigen keuken bezig te kunnen zijn.

Geen opmerkingen: