23 maart 2019

Geblesseerd?

Het is toch wel een rare verwarrende tijd; aanslag in Utrecht, aardverschuiving in de politiek, klimaatproblemen die feitelijk onoplosbaar zijn; moordpartij in Nieuw Zeeland. Al die zaken waar je als individu geen oplossing voor kunt voorstellen maar die je op de een of andere manier wel bereiken brengen mij toch wel in verwarring merk ik. Dat de leeftijd daarbij een rol speelt staat voor mij buiten kijf; je bent gevoeliger voor negatieve ontwikkelingen heb ik het sterke gevoel.
En nu kwelt mij toch ook de gedachte dat het voor mij zo belangrijke wandelen moeilijker gaat. Gisteren was ik na 10 km behoorlijk moe en begon m'n linkervoet weer op te spelen en na 17 km had ik het helemaal gehad en dat terwijl ik nog niet zo lang geleden de 30 haalde. Vandaag maar weer een check gedaan hier achter in het bos; ging redelijk; 11 km, maar ik was toch weer behoorlijk moe en dat is ongewoon voor mij.
's-Avonds een mix van de nieuwe gulyas en een restje bruine bonensoep gemaakt; ging wel, maar deed afbreuk aan de gulyas.
Vroeg naar bed want morgen naar Texel met de eerste gelegenheid per OV.

Geen opmerkingen: