15 maart 2019

Boter brengen

Bij het vorige bezoek had ik met dochter Joke afgesproken dat ik bij boer Dirk een flink stuk boter voor haar zou inslaan; niet ingepakt maar in de tupperware bak die ze mij daarvoor had mee gegeven. Hoewel ik 2 weken geleden dus nog bij haar was had ik toch half en half besloten om de boter even langs te gaan brengen. Dat viel kennelijk wel in het pulletje want ik kreeg vanmorgen een eppie van Joke of ik al bij boer Dirk was geweest. Kortom, in de loop van de ochtend was ik weer op weg naar Gouda voor bezoek aan dochter en kleinkinderen. Joke wilde ontzettend graag weer die verrukkelijke boter van Dirk gaan gebruiken; echte boerenboter!
Natuurlijk weer dat blonde koppie van Bram voor het kleine raampje in de deur: "opa Eef". Toen Joke had gevraagd: "wie komt er vandaag?", had hij zonder aarzeling gezegd: "opa Eef"; hij is wel gek op z'n opa.
De niet meer zo kleine Ronja zat nog een beetje zuinig te kijken naar die toch nog wat vreemde meneer. Maar toen ik op de grond zittend ging voorlezen kwam ze lekker bij me zitten.
Weer bijtijds terug; heb lekker met Roos wat zitten bridgen op de computer: stepbridge van "de bond". Hebben we 's-avonds weer gedaan;ik vind het spelletje steeds leuker worden.

Geen opmerkingen: