16 maart 2019

Mozart luisteren

Lezer, u kent mijn voorkeur voor Johann Sebastian Bach, maar sinds enige tijd besteed ik ook veel aandacht en leen ik mijn luisterend oor aan Wolfgang Amadeus Mozart. In mijn muziek collectie beschik ik over een complete verzameling van zijn muziek in mp3 vorm. En daarnaast beschik ik over zo'n noise cancelling Bose kop telefoon. En nu luister ik als ik thuis ben naar Mozart. Dan loop ik met de PC te slepen naar de ruimten waar ik bezig ben; het bereik van bluetooth heeft zijn beperking. Zo stond ik een groot deel van de ochtend in de keuken terwijl ik bezig was met de afwas en het opruimen van alles dat ik gisteren in de Hanos had gekocht na het bezoek aan Joke en ondertussen heerlijk die vrolijke tonen van Mozart aan de oren. Door de noise cancelling had ik de telefoon niet horen overgaan; Roos had gebeld of ik mee wilde naar de fitness.
Maar toen alle werk gedaan was ben ik ook naar de fitness gegaan; Roos was nog aan de cardio; op de loopband met 12% helling. Ik nam de loopband naast haar en ging ook aan de gang met 14% helling; na een kwartier zweette ik als een otter. Roos was inmiddels alweer op weg naar huis. Ik deed nog een half uurtje armspier training en ging daarna thee drinken bij Roos.
En thuis gekomen heb ik opnieuw Mozart op de oren gezet en heb ik bloggies geschreven;ik liep nogal achter en ben nu weer bij!

Geen opmerkingen: