23 juli 2013

Een actief dagje

Na de enorme wandeling van gisteren kwam ik vanmorgen wat stram m'n bed uit. Lekker op het koele balkon thee gedronken en een boterham gegeten. Toen naar de tuin; controleren, water geven, nog een bonenplantje in de grond zetten dat het toch nog gered had om uit te groeien in het kweekpotje. De tuin is gortdroog, maar voor morgenavond is gelukkig regen voorspeld. Vervolgens koffie gedronken bij Roos en daarna naar de sportschool om wat aan de armspieren te doen en lekker in het zonnetje te liggen na sauna bezoek. En daarna een Doldertje gelopen, d.w.z. met de trein naar Den Dolder en dan via de Lage Vuursche terug naar het station gelopen. Dat was weer 18 kilometer; na die 34 van gisteren had ik heel moeie benen. Morgen maar even heel rustig aan doen.
En 'savonds kwam Hugo langs om te eten en over z'n vakantie te praten. Gelukkig had ik nog wat bonenzooi met pompoen in de vriezer staan en dat heeft hij keurig in z'n balg gepropt; heb ik weer wat meer ruimte in de vriezer voor bonen uit de tuin straks. En passant bleek uit Facebook dat Marjorie een job heeft weten te scoren! Fantastisch!
Hugo heeft vervolgens onze twee laptops zodanig met elkaar verbonden dat we nu "Eindeloos Bridge" kunnen spelen met elkaar in een netwerk. En daar hebben we ons tot 00.00 uur mee onledig gehouden. Ik kon me maar moeilijk concentreren; zal wel door de vermoeidheid komen. 

Geen opmerkingen: