26 augustus 2024

Priamos op TV

 

Priamos in vergadering bijeen

Er is nogal wat gaande in de wereld van de KID, de kunstmatige inseminatie met donorzaad. Door toedoen van Michiel, is in dit kader het platform voor KI-donoren in het leven geroepen onder de naam PRIAMOS, genoemd naar de koning van Troje tijdens de Trojaanse oorlog omdat hij zo veel kinderen had waaronder als meest bekende Hector, Paris en dochter Cassandra. De leden van Priamos wonen nogal verspreid over NL en een van ons woont in het buitenland, we komen derhalve niet vaak bij elkaar maar vergaderen normaliter on-line. Vandaag was een uitzondering en niet zomaar een uitzondering, er zouden TV opnames gemaakt worden tijdens onze bijeenkomst waarbij diverse aspecten van KID aan de orde zouden komen. 
De vergadering vond dit keer plaats in de tuin van een van de leden, het was er prima weer voor, misschien wat aan de frisse kant, maar de af en toe stevige discussies verwarmden ons voldoende, krentenbollen en koffie deden de rest, was een puur genoegen deze meeting. Van de KRO crew merkten we weinig, zij bemoeide zich nauwelijks met de inhoud van ons overleg en we namen dan ook ruimschoots de gelegenheid waar om van gedachten te wisselen. Het is plezierig te merken dat er over de verschillende onderwerpen behoorlijk verschillend gedacht wordt, dat is toch beter dan dat er ongenuanceerd naar buiten wordt getreden ben ik van mening. Ik ben wel benieuwd wat er uiteindelijk uit zal komen;we gaan het zien. 
Na afloop van de bijeenkomst nam ik de gelegenheid om nog een pittige, fraaie wandeling te maken door het land van Nijmegen, de regio waar jaarlijks de "Vierdaagse" wordt gelopen, nou terecht, fijne bossen met veel heuvels, waterpartijen heb ik niet gezien maar die zijn er wellicht ook wel hier en daar. Vanuit stationnetje Mook-Molenhoek was ik lekker bijtijds weer op honk. Geslapen als de bekende roos.

Geen opmerkingen: