17 januari 2024

Bezoek huisartsenpraktijk

Kipkluifjes voor de kids

 Afgelopen vrijdag had ik de afspraak gemaakt met de huisartsenpraktijk, de primaire reden was de vraag om een receptje diclofenac "voor de zekerheid", mocht het weer terugkeren. Maar inmiddels was de reden uitgebreid met een advies voor m'n zere voet en niet in de laatste plaats ook om kennis te maken met de nieuwe behandelaar, onlangs heb ik op de receptie afscheid kunnen nemen, mede namens Roos van onze afscheid nemende huisarts waar Roos zeker 30 jaar patiënt bij geweest is en ik de laatste 15 jaar. 
De nieuwe huisarts bleek een leuke jonge vent en we spraken af dat we zouden proberen elkaar te tutoyeren, viel beiderzijds niet mee tot onze lachlust. Was een plezierig consult en ik kwam helemaal tevreden weer thuis. Ik was wandelend naar de praktijk gegaan; had eigenlijk een pak sneeuw verwacht en was daarom heel vroeg van huis gegaan, maar er lag vrijwel niets meer.
Ik kon Joke en Roos gerust stellen, de voet voelt heel goed aan, niet forceren voorlopig maar ik kan donderdag mijn opa-dienst prima vervullen, dus direct kippenvleugeltjes te ontdooien gezet, morgen durf ik niet aan te komen zonder deze lekkernij voor de kinderen en wellicht wat voor de ouders mee te nemen. Ik appte Joke de foto door met de vraag of het wel genoeg was, waarop zij schertsend antwoordde.

Geen opmerkingen: