10 januari 2019

Terug in Calpe

Lekker rustig aan vanmorgen; eerst maar eens de tas en de rugzak opnieuw ingepakt. Een restje koffie gedronken. Het was nog vroeg en toch maar naar Roos; liep een beetje met m'n ziel onder de arm door de flat en wellicht had ze nog een bakkie koffie voor me. Roos zat ook al zo'n beetje klaar om te vertrekken. Ik stelde voor om een stuk gebakken kabeljauw te gaan halen voor op brood en zo geschiedde. Op naar de Volendammer naast de Kwinkelier; deze viswinkel heeft niet alleen lekkere haring maar kan ook goed vis bakken. Met een stuk kabeljauw terug naar Roos; ik kwam René O. nog tegen en we maakten een praatje. Lekker geluncht bij Roos en toen was het tijd voor vertrek.
Nog even terug naar de flat en alles gereed gemaakt voor vertrek; nog even bij de buurvrouw langs om afscheid te nemen. Om 12.30 ontmoetten Roos en ik elkaar weer bij de bushalte en keurig om 14.00 uur waren we op Schiphol. We hadden alle tijd van de wereld; we hoefden pas om 16.30 te melden voor boarding.
Met de Bose noisecancelling op m'n kop zonder muziek en de e-reader was de vlucht naar Valencia in een vloek en een zucht oftewel in 2 uur achter de rug. In de hal stond Rien ons al op te wachten en om 21.30 zaten we op ons appartement in de Esmeralda Suites; voelde heel vertrouwd ook al zaten we deze keer 10 etages hoger.
We lagen er al heel vroeg in en sliepen als rozen. 

Geen opmerkingen: