11 januari 2019

Eerst naar Exotic

Ik zit weer te genieten. Fijn terug in Calpe.
Gisteravond hadden we al kennis gemaakt met een drietal mede deelnemers aan Loopend Vuurtjes wandelclub onder de omineuze afkorting AOW; staat voor Actief OverWinteren. Onderweg hoorden we dat er nog een aantal deelnemers was dat we al kenden van vorig jaar. En ja hoor, bij de traditionele koffie in Exotic was het een heel gezoen om elkaar allemaal weer terug te zien. Kennelijk was het een fors aantal goed bevallen hier in Calpe en was men opnieuw van de partij. We vernamen dat er nog een aantal van vorig jaar nu met Loopend Vuurtje naar AOW in Portugal was gegaan. Goed teken; het is eenieder goed bevallen!
Na de koffie gingen we een lichte wandeling maken met z'n allen naar Calpe. Leuk om weer over de boulevard te lopen. In Calpe aangekomen gingen Roos en ik het stadje in om eens verderop te kijken; we kwamen uit bij Casa Miguel dat we nog kenden van de vorige keer en hebben daar eerst een biertje gedaan met een tapas. We liepen verder door een woonwijk en kwamen dichtbij bekend terrein: de overgang van het spoor op weg naar de "groene wandelroute" van de VVV. Onderweg hadden we bij de VVV weer een stapeltje folders met de wandelingen erop gehaald voor onszelf en voor belangstellende groepsleden.
Zo tegen lunchtijd gingen we nog even een hapje nuttigen bij Miguel; lekker gegeten net als vorig jaar; gezellig om daar weer terug te zijn.
Eenmaal terug in het appartement hoefden we natuurlijk niet meer uitgebreid te eten. Een stukje brood, een wijntje en alle buitenlucht volstonden om ons heerlijk in slaap te doen sukkelen.

Geen opmerkingen: