24 december 2018

Opnieuw Ohne Komoot maar wel reebout

We stonden bij de WVT waar we zouden beginnen met onze wandeling; we deden de fietsen op slot en toen realiseerde ik me dat ik opnieuw de Smartphone en powerbank had vergeten mee te nemen. Dus opnieuw geen Komoot. "Ach, wat geeft dat nou", zullen de trouwe lezers van dit blog wel denken, maar ik vind het juist leuk dat je met dit programma je wandelingen kunt documenteren.
Het werd een extensie van de wandeling die ik de afgelopen week gedaan heb; via het Leijensebos en het Prinsenlaantje naar Maartensdijk en door via het fietspad naar Hollandsche Radingh en vandaar via het Utrechtpad en de GR naar de Mauritshoeve en terug naar het Leijensebos. Was in totaal bijna 20 km, uitgaande van 5 km/hr wat ik met Roos wandelend  makkelijk haal. Afgezien van tien minuten rusten voor een boterhammetje hebben we stevig doorgelopen.
Uiteindelijk kwamen we om 14.00 weer bij de WVT waar we om 10.00 uur waren vertrokken. Daar namen we afscheid; Roos ging boodschappen doen en ik ging nog even naar Sportcity voor de armspieren en een verfrissende douche. Sauna doe ik helaas niet meer omdat ik het gevoel heb dat mijn ogen er niet tegen kunnen; doet altijd zeer aan m'n ogen die hitte,
Al met al een sportieve dag; nu mogen de kerstdagen komen. Begon al goed; ik had een zakje onbestemd maar ook onbeschreven te ontdooien gezet; leek wel lever. Maar het was reebout en daar begon ik dus vanavond mee; echt kersteten nietwaar.

Geen opmerkingen: