12 juli 2018

M&M

Vanmiddag kwamen Martijn en Margot thee drinken en wat wandelen in ons bos; gezellig! Ergens in de ochtend kreeg ik een eppie of het goed was dat ze om 13.00 uur bij mij zouden zijn. Nog even een kop koffie op het balkon voordat ze zouden komen en daar kwam een auto met Belgisch nummerbord en ja hoor daar kwamen ze aan. Vrolijk zwaaiend; ongelooflijk hoe snel je dat eind van Antwerpen naar hier rijdt met een auto; zou ons een halve dag kosten met de Flix.
Aan de thee met de onvermijdelijke snee rozijnen/notenbrood en we babbelden wat af; of we elkaar al jaren kenden terwijl dit pas de derde ontmoeting was. Even later kwam Roos ook binnenzeilen.
Vanwege zijn verjaardag had Martijn van Margot een concertbezoek gekregen. In scherts vroeg ik of ze naar een concert met kwartetten of andere vioolmuziek zouden gaan, maar nee, ze gingen hedenavond naar de rapper Eminem, ik had M&M verstaan, vandaar de titel van deze blog.
Natuurlijk heb ik even een voorproefje genomen en wat beluisterd van deze rapper; luistert u vooral mee; is heel bijzondere "muziek";voor mij een volstrekt nieuwe ervaring, waarvoor dank.
We gingen nog even een wandeling maken door ons bos; Martijn en ik liepen voor de dames; volgens Roos hadden Martijn en ik dezelfde "loop". Grappig.
Bij terugkomst maakte Martijn nog het "onsie" waarmee deze blog is gesierd.

Geen opmerkingen: