16 januari 2023

Een hoeslaken van Ten Cate voor 10 euro

 Vanmorgen vroeg ben ik stilletjes opgestaan om Roos niet wakker te maken, ze lag nog zo intensief te slapen. Thee, eitjes, sinaasappelsap, beschuitjes, maar ze bleef maar slapen, had ze zeker nodig. Maar tegen negenen was het zo ver en kon ze de koude thee en eitje naar binnen slobberen. Dus lekker rustig aan de dag begonnen. Het regende pijpenstelen en dat was voor de hele dag voorspeld. 
Ik werkte nog wat verder aan het document waarmee ik in beeld probeer te krijgen wat de beste manier is om een nieuw donorkind binnen te leiden in de kring van nieuwe verwanten i.c. mij als donor maar ook de "halfjes" zonder dat dit tot afschrikken of erg sterke emoties zal leiden. Dat is best lastig om ook in je eigen emoties een leermoment te ontdekken, maar ik denk dat ik daar langzamerhand toch wel beeld van krijg.
Zo tegen een uur of drie in de middag werd het iets droger buiten en trok ik de wandelschoenen aan en liep het bekende rondje door het Houdringhebos maar eindigde nu bij de Looydijk en liep vervolgens over de Hessenweg om een hoeslaken te kopen bij Dirk van der Broek en inderdaad was de maat die ik nodig had nog in de vorm van 1 hoeslaken aanwezig voor de onwaarschijnlijk lage prijs van 9,99 euro en niet zomaar een hoeslaken maar van een gerenommeerde leverancier, Ten Cate.

Geen opmerkingen: