24 februari 2021

Tijd voor een theepauze

Op het balkon in de zon

 Ik zou donderdag naar Marjorie gaan om ff lekker bij te praten; dat hebben we gedurende haar herstelperiode regelmatig gedaan en nu ze werkt is dat erbij ingeschoten; niet alleen dat, maar ook dat verdomde rotvirus doet mij zeer terughoudend zijn om haar te bezoeken. Maar nu had zij de donderdag eigenlijk geen tijd voor mij omdat ze iets van haar werk moest inhalen. Maar in mijn vriezer stonden inmiddels twee bakjes met haar favoriete voedsel: boerenkool. EN daarvan wilde ik haar toch wel een exemplaar overhandigen. Dus bood ik aan om vandaag heel even, als een Post.nl pakjesleverancier aan te bellen en te overhandigen. Ze antwoordde dat er dan best een kopje thee af zou kunnen. 
Zo even na de middag nam ik bus 31 naar het UMC en vanaf daar liep ik naar Lunetten waar Hugo en Marjorie wonen. Ik belde aan en was inderdaad van plan om direct weer terug te wandelen. Maar ze zat juist lekker even op het balkon van een kopje thee te genieten en dus namen we een kwartiertje plaats op het balkon in de zon. Heerlijk. Kat "Schnitzel" in een tuigje zodat hij onder controle gehouden kon worden; hij, of inmiddels beter gezegd, het (hij is inmiddels "geholpen") had het druk met alles dat ook maar enigszins bewoog; leuk jong beest. 
Ik ging terug met de trein en liep door het Houdringhebos naar de flat. Intussen nam ik mij voor om morgen, dan wordt er een ongewoon mooie warme februaridag verwacht naar Zuid Limburg te gaan voor een stevige wandeling van Mheer naar Epen. 

Geen opmerkingen: