01 mei 2020

Wat een logistiek

Vandaag zou ik yoghurt gaan brengen naar Joke en kids. Die yoghurt moest wel eerst opgehaald worden bij zuivelboerderij Boom en Bosch. In het kader van de coronacrisis moet er per internet of telefoon besteld worden, tas met de flessen op tijd d.w.z. voor woensdag worden aangeleverd en kan op vrijdag worden opgehaald vanaf 12 uur.
Met de Intercity van 10.30 naar Zwolle. Ik zat nog nauwelijks of daar epte Ab of ik zin had om morgen met hem aan de wandel te gaan in het Park de Hoge Veluwe. Nou dat had ik natuurlijk wel. En hij zou blijven eten. "Ik heb vast nog wel wat maaltijden in de vriezer", dacht ik naar bleek terecht.
Verder met de Intercity naar Utrecht. Daar kocht ik op de boerenmarkt bij "de eerlijke visser" (Jan) een flinke grietfilet. Toen door naar station Bilthoven en daar stond mijn trouwe ros te wachten om mij naar Boom en Bosch te brengen. Beladen met zuivel en vis even naar huis; lekker geluncht, boodschappen voor eigen gebruik in de koelkast resp. vriezer en een stel KK-tjes (bakjes met Kant en Klaar voedsel) voor morgen met Ab uit de vriezer gehaald.
Vervolgens weer naar het station voor de rit naar Gouda. Lekker rustig door het centrum gewandeld; Joke ging nog even een stukje fietsen met Bram. Ze waren net terug toen ik aan kwam lopen. Pieter kwam even later met een slaperige Ronja naar beneden. Gezellig weer met de kleintjes. Lekker gegeten; Joke had een maaltijd met zoete aardappelen en dat is heel smakelijk!
En toen nog de energie opgebracht om een klein appeltaartje te bakken vanwege de corona crisis. Morgen kunnen we bij restaurant "de Boerenkinkel" vast niet terecht voor chocolademelk met appeltaart. 

Geen opmerkingen: