17 mei 2020

Dat wordt een drukke week

Terwijl ik nog maar net op het station op de trein zat te wachten realiseerde ik me dat ik mijn scheerapparaat had vergeten in te pakken om weer mee terug naar huis te nemen. En om me nou tot woensdag niet te scheren en zelfs ongeschoren op visite te gaan leek mij ongewenst. Aangezien ik mee doe aan een pilot van de NS met reserveringssoftware en ik mijn terugreis al had gereserveerd had ik ook niet zo'n zin om terug te fietsen om het scheerapparaat alsnog op te halen en de reservering om te zetten. Nou ja, die overwegingen maak je dan; niet zo handig allemaal. Optimistisch appte ik met Roos dat ik dinsdagavond wel weer naar Wijhe zou komen en woensdag naar Mariska in Heesch. De Intercity van Wijhe naar Roosendaal gaat over Oss, vandaar.
Uitgestapt in Den Dolder en op geleide van de kaarten van Komoot een fraaie wandeling naar huis gemaakt via de doorsteek naar de Ridderoordse bossen en vervolgens het Leijense bos.
Thuis gekomen lekker wat restjes gegeten als rucolasla, courgette met wat knapperig gebakken spekjes, olijfolie, walnootolie, zout en citroensap. Heerlijke boerenyoghurt met wat muesli en jam als nagerecht. Bakkie slobber en rust tot 21.00 uur om nog even te bridgen.
Intussen kreeg ik een bericht van vriend Ab om te gaan wandelen op Hemelvaartsdag; schijnt weer prachtig weer te worden; gaan we natuurlijk doen. Nog even ge-appt met Joke over mondkapjes en boerenyoghurt. Zij ontried sterk om vrijdag langs te komen; ze stuurt een tweede mondkapje wel per post. Wat een gedoe allemaal?!
Als een blok in slaap gevallen. Morgen maar eens zien hoe we alles aan elkaar gaan knopen; Peter komt eten; misschien vragen of Roos het scheerapparaat woensdag meeneemt naar Mariska en dat ik daar dan mijn driedaagse onbaard er maar af moet scheren; scheelt me een forse treinreis; donderdag met Ab hier in de buurt aan de wandel.

3 opmerkingen:

Schwarze Milch zei

Zijn bij jullie de scheerapparatenwinkels nog dicht?

11Science zei

Har har, ben erg gehecht aan mijn oude scheerapparaat; scheer mij zelden met een andere. Verder ben ik erg zuinig van aard.

Schwarze Milch zei

Dat begrijp ik goed. Zo heb ikzelf een hechte binding met mijn scheerkwast.