14 januari 2020

Verhuisdag en toch naar Pilates

Foto die Roos mij stuurde met al titel:
Erg leeg.
Eerlijk gezegd dacht ik dat we gek waren geworden om vandaag te beginnen met Pilates; of we niets beters te doen hebben. Vandaag wordt een drukke dag met het inladen van alle spullen die mee moeten naar Wijhe. Eerst het hele huis van Roos leeg en daarna nog wat spullen uit mijn schuur, planken waar ik ruim dertig jaar geleden bedden voor de kinderen van had gemaakt; nu alweer dertien jaar werkeloos in mijn schuur. Het idee is om daar iets van te gaan maken. Tenslotte kon ik dat in vroeger jaren best goed.
Halverwege de middag kwam Roos bij me; moe en trek in een koppie thee. Maar daarna moest ze weer snel terug om het inpakken eventueel in goede banen te leiden hoewel ik de indruk kreeg dat de mannen dat uitstekend deden nadat Roos hen had geïnformeerd wat en hoe. Een fotootje hoe leeg het allemaal was. En of ik wilde helpen met het sjouwen van de boven genoemde planken uit mijn schuur.
Intussen was ik het avondmaal aan het bereiden; snijbonen van Theo met gehakt, gebakken uien en aardappelen.
En na het eten aan de koffie. Vroeg naar bed want morgen met de eerste bus naar Utrecht CS en naar Wijhe waar de verhuiswagen alweer om half negen mag worden verwacht.

Geen opmerkingen: