19 januari 2020

Tot slot een gezamenlijk ontbijt

Aan het ontbijt
Natuurlijk meldden wij ons als eersten voor het ontbijt; uitgeslapen en redelijk bij tijds naar bed gegaan in tegenstelling tot de jongeren van het gezelschap. De twee Marren, het echtpaar Westerman dus, waren redelijk op tijd ondanks dat ze van de ervaring van gisteren nauwelijks hadden geslapen. Ze konden er niet over uit hoe geweldig ze het hadden gevonden en dat waren we met hen eens.
Het ontbijtbuffet loog er ook niet om; we schepten onze borden vol met lekkers: peertjes, gestoofd in rode wijn met allerlei smaak en geurmiddelen, gerookte zalm om maar een paar dingen te noemen. Ik genoot van al die smaken en ondertussen babbelden we weer verder met elkaar. Ontzettend leuk om met al die jonge mensen te praten over diverse zaken.
Tot onze verbazing waren verder alle ouderen van gisteravond al vertrokken evenals velen van de andere gasten. Vooral de familie van Margot en vrienden waren aanwezig. Nam niet weg dat het erg genoeglijk was. We vertrokken pas op het laatste moment omdat we moesten uitchecken om 12.00 uur. Ik keek nog even vanaf de hoogte over stad en tuin; imposant hoor die hoogste verdieping van deze enorme omgebouwde watertoren.
Uitzicht vanaf de hoogste verdieping
En toen we met de rugzakjes op als twee ouwe hippies terug naar Bilthoven en door het bos naar de flat gewandeld. We waren nog vol van de indrukken van het huwelijksfeest. Was fijn geweest! Dank Margot en Martijn dat we aanwezig konden zijn.

Geen opmerkingen: