23 januari 2020

Dat ging er wel in

Even poseren voor de app
Vandaag op de koffie bij Mariska en Guusje; Lieva was op school en Gideon natuurlijk aan het werk. We hadden afgesproken dat ik spektaart mee zou nemen en voor de zekerheid had ik ook maar een paar plakken van het rozijnen/notenbrood ingepakt.
De reis ging wel even sneller dan voorheen naar de metropool Vorstenbosch; sinds oktober woont de familie in Heesch, vlakbij Oss.
Ik kreeg op het laatst nog een appie van Mariska dat ze taartjes ging kopen; gelukkig kon ik dat couperen; mijn baksels zijn veel lekkerder dan de producten van menig bakker, sprak hij bescheiden. In dit geval was dat vast wel waar want in de loop van de ochtend verdwenen spektaart en rozijnenbrood langzaam maar zeker in de gastvrouw. Mariska houdt zo van lekker eten. Ik vraag me altijd af van wie ze dat nou heeft.
We babbelden wat af en tussendoor natuurlijk ook aandacht voor Guusje. Bij binnenkomst moest ik natuurlijk direct haar kamer bewonderen en ze showde me de hele bovenverdieping.
Tegen twee uur ging ik mee om Lieva van school te halen. Is werkelijk een hanentree bij hen vandaan. Enthousiast sprong ze op me af, duidelijk blij me te zien. Wel vroeg ze direct naar oma. Ze had gehoord dat oma was verhuisd en vroeg zich af of we nog wel verliefd waren. Ik maakte duidelijk dat oma en ik niet bij elkaar hadden gewoond en dat alleen oma nu was verhuisd. Ze wilde het nieuwe huis natuurlijk wel zien. Dat komt vast goed!
Daarna ging ik naar huis; ging weer razendsnel. Een volgende keer ga ik kijken of er een leuke aanloop is van station Oss naar Heesch; is echt een stukkie van niks voor mij als wandelaar; ook nu heb ik van huis naar station Bilthoven v.v. gelopen; toch anderhalf uur bij elkaar. Goed voor de conditie. Overigens heb ik ook nog de armspieren flink in beweging gezet bij Sportcity en ga ik vanavond met Roos bridgen; haar internet aansluiting in Wijhe werkt inmiddels!

Geen opmerkingen: