17 januari 2020

Things like usual

Vandaag echt zo'n day after the days before, maar tevens stilte voor de storm; hebben we de verhuizing nog maar nauwelijks achter de rug daar hebben we morgen alweer de bruiloft van Martijn en Margot.
Dus gewoon naar de markt en bij "de sik" een lekker stuk geitenkaas ingeslagen en naar de Veenendaalse Reformkraam voor volkorenmeel en nog wat ingrediƫnten voor het brood. Naar boer Dirk voor melk en boter en naar de groentewinkel Koopman voor wat fruit. Verder natuurlijk even mijn trouwerijpak gepast - had ik voor het laatst aan bij de trouwerij van Hugo en Marjorie. Het paste me glukkig perfect, zelfs iets beter dan de vorige keer. Ik realiseerde me dat ik in die tussentijd nog verder was afgevallen en alweer een half jaartje ruim onder de 80 kg weeg.
Intussen maakte Roos haar - inmiddels oude - huis schoon voor de overdracht. Intussen kookte ik ruimschoots om weer wat bakjes met Kant en Klaar in de vriezer te zetten. Deze hebben het opschrift KK, en noem ik dan ook mijn KaKaatjes. Handig hoor; 'smorgens even bedenken dat je 'savonds geen tijd hebt om te koken en je zet een KK'tje buiten de vriezer en de magnetron doet het werk terwijl je je wandelschoenen uittrekt.

Geen opmerkingen: