10 mei 2018

Nou, wij wel

Zelfs een beekje onderweg
Keurig om kwart voor negen kwam de bus die ons maar de Corfu trail zou brengen. De ontzettend behulpzame conducteur wist ons ook goed voor te bereiden op de terugweg; door reparaties aan een weg zou de dienst op andere tijden worden geleverd.
Heerlijk om weer aan de wandel te gaan; waren we helemaal aan toe. We zouden de Corfu trail gaan lopen, althans een stuk daarvan in het mooiste, noordelijk deel van het eiland. Eerst een stuk langs de weg; was al mooi, maar even later een landweggetje met alles wat daar bij hoort; stilte met vogelgeluiden; zomertortel en veel zangvogels. Een weelderige natuur met bloemen, vlinders, vergezichten; we werden er lyrisch van.
Gezellig in Pagi
Het laatste stuk van deze nauwelijks gemarkeerde route hebben we gemist; we moeten ergens verkeerd hebben gelopen. Gaan we morgen proberen uit te zoeken hoe het wel had gemoeten.
Zelfs een beekje met de kreet van de cetizanger. We raakten er niet over uitgepraat hoe fijn we het vonden hier in de natuur van Corfu. Toen we informatie vroegen aan Marloes leek het even of we iets geks vroegen; inderdaad geloof ik ook niet dat er anderen in ons gezelschap van natuurwandelingen houden. Nou wij wel en nog wel enkele toeristen. We kwamen vijf (!) wandelaars tegen op de trail; overigens op één na allemaal NLers

Geen opmerkingen: