28 juli 2017

Weerbarstig peertje schillen

Gelukkig zaten Roos' vingers er niet tussen.
Deze foto is natuurlijk voor de show gemaakt.
Dit lange weekend gaan we bridgen in Zeddam. De roem van hotel Engelbart is ons regelmatig ter ore gekomen bij diverse bridge weekends; je zou er vooral erg lekker kunnen eten. Dat wilden we graag eens proberen en dus had Roos dit weekend voor ons besproken.
Eerst nog even naar de markt; noten voor Roos en kippenvleugels om te bakken voor een volgende wandeling. Roos moest eerst nog boerenkool plantjes kopen voor de moestuin; heeft ze ook direct in de grond gezet. En toen op weg. We hadden een vlotte verbinding naar Doetinchem de Huet. Door het boerenland gelopen. In het piepkleine Kilder schilde Roos twee peertjes boven een openbare prullenbak met deksel. Het waaide flink, zodanig dat op zeker moment het deksel dicht klapte en het peertje tussen de schillen viel. Ik moest toch lachen, echt schandalig; geen groter vermaak dan leedvermaak (shame om me); ik kon niet stoppen, zo vreselijk moest ik lachen.
Vervolgens van daaruit naar Zeddam waarbij we door het bos kwamen waar ook het Pieterpad doorheen loopt; dat prachtige bos wilde ik Roos sowieso graag laten zien; kwam dus goed uit.
En daar doemde de slager op die bij het hotel hoort; leuk familie hotel; in dergelijke hotels logeer ik bij voorkeur. En we hebben toch lekker gegeten! En ook gezellig gebridged. We haalden ongeveer vijftig procent; dik tevreden dus.

Geen opmerkingen: