02 november 2016

Nieuwe beglazing in de slaapkamer

Op professionele wijze worden mijn nieuwe ramen geplaatst
Het werd allemaal wel wat erg wazig wanneer ik vanuit de slaapkamer naar buiten keek; de dubbele beglazing was niet meer lekdicht waardoor zich een neerslag op de ruit binnen neerzette. Kon me nooit zoveel schelen, maar nu bij de schilderbeurt achter was de goede gelegenheid om dit te verhelpen. Bij het schilderbedrijf van Doorn had ik offerte laten uitbrengen en nu kon dan de plaatsing worden gerealiseerd.
Twee jonge kerels klaarden de klus op professionele wijze; binnen een uur was het gebeurd; de nieuwe ramen weer keurig in de sponning, afgekit en wel. De schilder komt het nog een beetje bijwerken zo vernam ik van de leider van het bedrijf.
Ik ben blij dat ik het heb laten doen; staat toch best een stuk beter en mocht ik de flat aan nieuwe bewoners over gaan dragen dan kunnen ze in ieder geval naar buiten kijken zonder extra kosten te hoeven maken. De volgende beurt zal ik ook het kleine raam in het kleine slaapkamertje laten vervangen en de keukenbuitenkant laten vervangen. Had ik nu ook wel direct kunnen laten doen.

Geen opmerkingen: