07 november 2016

En opnieuw gebridged

Voor de tweede keer een middag bridgen onder deskundige begeleiding bij Hans Mellen. We speelden weer met Willemien en Anton; zij vinden het prettig om met ons te spelen en dat is wederzijds. Ook nu had ik weer echt plezier in "het spelletje". Tevreden gingen we huiswaarts. Ik had Roos weer uitgenodigd om ree te komen eten; ik heb zo veel voedsel van die enorme bout gemaakt dat ik het in m'n eentje helemaal niet op kan krijgen. Het is nu wel een prettige bijkomstigheid dat Roos zo ontzettend veel eet, althans als ze bij mij eet ha ha.
Vooraf had ik ragout van ree met een ragout bakje. Misschien was ik wat uitgeschoten met het citroensap; Roos vond het in ieder geval te veel. Ik vond het juist wel lekker. Daar had ik al met al wel genoeg aan, maar Roos lustte gelukkig nog een bord gulyas, eveneens van de reebout gemaakt. Was goed geslaagd.
Afgelopen vrijdag heb ik een boek over Alexander von Humboldt van de bibliotheek geleend; een fantastisch boek waas ik iedere minuut die ik eraan kan besteden dan ook geniet. Dus toen Roos weg was heb ik mij in bed geïnstalleerd met het boek en ben uit alle macht aan het lezen geslagen.

Geen opmerkingen: