08 februari 2023

La Terazza

 Onverwacht werden we uitgenodigd door Douwe om met hem en natuurlijk zijn verloofde, Ana te komen eten bij La Terazza, een oude bekende doch sinds kort gevestigd in de nieuwbouw van het Vinkenplein. Ze hebben gepland om in Oktober in het huwelijk te treden in Bilthoven en moesten voor de voorbereiding in het dorp zijn en vonden dat een goede gelegenheid om met ons uit eten te gaan.
Dus wij op de fiets richting centrum van ons kleine dorp en de fiets ergens voor de deur geplaatst. Er was eigenlijk geen voorziening voor het stallen van fietsen hetgeen toch wel een beetje erg onhandig bleek want toen we na het oergezellig samenzijn weer bij onze fietsen kwamen bleek de mijne verstrengeld met een andere fiets op de grond te liggen?!
Nou ja, bij binnenkomst bleek het tot mijn verbazing gewoon vol te zijn. Douwe en Ana zaten ergens achterin op ons te wachten met achter ons een enorme tafel met misschien wel 16 kinderen die een hels kabaal maakten totdat ze hun pizza op hadden en vertrokken. Toen kon ik gelukkig volledig deelnemen aan de conversatie die grotendeels in het Engels plaats vond. Overigens heel gezellig om zo met z'n viertjes aan tafel te zitten. Keuze hoefden we nauwelijks te maken, dat deed Douwe wel voor ons. Ik ben helemaal niet zo van de Italiaan, maar de Lasagna en zelfs het stuk pizza, smaakte me uitstekend.
Helaas heb ik geen foto van het genoeglijk samenzijn.

Geen opmerkingen: