27 juni 2022

Busje kwam niet

 Het was gisteravond wel erg laat geworden; omdat we eerste waren geworden konden we toch niet wegblijven van de nazit. Kennelijk hebben de anderen dat iedere avond gedaan; het was dan ook wel een heel bijzondere groep dit keer; er is gewoon een genoeglijke groepssfeer ontstaan en voor de eerste keer hebben we zelfs e-mail adressen uitgewisseld om een keer met een ander stel in Apeldoorn te gaan bridgen. Ik had bij de laatste ronde al een biertje genomen en nu tijdens de nazit nog eentje met als gevolg dat ik zelfs een zekere mate van hoofdpijn had toen ik om 8 uur wakker werd. Tot mijn verbazing was Roos ook al wakker; zeker omdat ze gistermiddag even had liggen slapen; verfrist toch wel!
Na een genoeglijk ontbijt propten we alles in de rugzakken, inclusief de Dekker handdoeken die we nu voor de tweede keer achter elkaar hebben gewonnen. Het ging er maar nauwelijks in allemaal. En daar gingen we weer op weg via een door Roos in Komoot geconstrueerde track naar een bushalte bij een doorgaande weg naar Roermond. Na een kleine 9 km kwamen we ruim op tijd op de bushalte maar al wat er kwam, geen bus. Ik keek op de smartphone of er misschien een busstaking was, maar dat was gelukkig niet het geval. We liepen vervolgens via een omweg door een fraai stukje stadsbos van Roermond naar de volgende halte. Daar moesten we nog even wachten met een stel andere busreizigers. Verder verliep de terugreis zonder problemen. Het regende behoorlijk zodat de droogte periode weer een klein beetje is gecompenseerd gelukkig; ik maakte me best zorgen over de droogte en wel naar aanleiding van het boek van Valerie Trouet.
In den Bosch namen we afscheid. Ik lag verdraaid vroeg in m'n bed! Was lichtelijk uitgewoond. Waren heerlijke dagen geweest daar in Vlodrop.

Geen opmerkingen: