30 juli 2020

Misschien wel naar Olst verhuizen?

Kon absoluut geen kwaad doen
Vandaag gingen we naar een projectbijeenkomst van de woongroep in oprichting onder de naam "Grijs en Groen", een initiatief van enkele zestigers- echtparen om in Olst een aantal huizen voor senioren te realiseren met als speerpunt er voor elkaar zijn. De bijeenkomst vond plaats in de tuin van een van de echtparen in de plaats Terwolde. Een adequate uitleg. enthousiaste leuke lui. Het maakte me best enthousiast. Aan de andere kant blijft de Bilt me toch wel trekken na 40 jaar woonplezier in deze almaar minder groen wordende gemeente. Overijssel begint toch wel erg aan me te trekken. Dus, wie weet.
Het grappige is dat ik enkele jaren geleden op bezoek ben geweest bij een ander bouwproject hier in Olst waar schoonzoon Pieter bij betrokken was. Joke, Peter en Pieter heb ik toen aan het werk gezien aan wat inmiddels klaar is onder de naam "de aardhuizen". Die gemeente Olst-Wijhe doet het qua ruimtelijke ordening wonderlijk goed!
Na afloop liepen Roos en ik van Terwolde naar het pontje bij Olst; daar scheidden onze wegen. Dat was een ontzettend leuke wandeling overigens van al met al ook zo'n 10,2 km.

Geen opmerkingen: