18 september 2016

Weddenschap met zoon Peter

Tijdens de wandeling langs de Helle met zoon Peter, enkele weken geleden, hadden we afgesproken dat we allebei zouden gaan afvallen. Peter is maar een arme student en daarom sponsor ik hem zodat hij, net als ik bij sportcity kan sporten. Hij vindt dat inmiddels ook leuk net als z'n broer Hugo die al jaren fanatiek sport, daardoor flink gespierd is en geen grammetje te veel weegt.
Ik had die afspraak eigenlijk een beetje vergeten zoals me altijd gebeurt wanneer ik met mezelf afspreek om weer eens wat aan m'n gewicht te gaan doen. Nu had ik wel gemerkt dat ik door al die wandelingen door het Sauerland en door de Eifel ruim een kilo was kwijtgeraakt; door veel wandelen maar niet door minder eten overigens.
Benjamin, een van de trainers bij Sportcity sprak mij erop aan dat ik met Peter had afgesproken om af te gaan vallen. Dat triggerde mij om de zaak eens fanatiek aan te pakken en minder te gaan eten. Valt me niet mee, maar het gewicht gaat helemaal de goede kant op. Nu gewoon niet meer vergeten en doorzetten.

Geen opmerkingen: